Când sunteţi pe fugă şi n-aveţi timp să pregătiţi micul dejun sau când doriţi o gustare uşoară dar în acelaşi timp săţioasă... ce-i prezentat mai jos poate fi o soluţie.
Se spală, se curaţă şi se taie portocala (felii, fără pieliţe şi partea albă).
Se amestecă iaurtul, ovăzul, nucile (le-am rupt în bucaţele cu mâna), portocala.
Se lasă de-o parte 10 minute.
În momentul servirii, se adaugă, ca şi topping, o linguriţă de miere (opţional). Și de ce nu?!..și-o jumătate de linguriță de semințe de in :D.
Poftă bună!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro