Iaurt cu portocale, nuci şi fulgi de ovăz

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 3 Apr 2012 | 1683 vizualizari

 

Când sunteţi pe fugă şi n-aveţi timp să pregătiţi micul dejun sau când doriţi o gustare uşoară dar în acelaşi timp săţioasă... ce-i prezentat mai jos poate fi o soluţie.

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt;
  • 3 lg fulgi simpli de ovăz;
  • 1 portocală;
  • 1 lg nuci;
  • 1 lgţ miere (opţional);
  • semințe de in (opțional).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt cu portocale, nuci şi fulgi de ovăz:

Se spală, se curaţă şi se taie portocala (felii, fără pieliţe şi partea albă).


Se amestecă iaurtul, ovăzul, nucile (le-am rupt în bucaţele cu mâna), portocala.


Se lasă de-o parte 10 minute.


În momentul servirii, se adaugă, ca şi topping, o linguriţă de miere (opţional). Și de ce nu?!..și-o jumătate de linguriță de semințe de in :D.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu portocale, nuci şi fulgi de ovăz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 21:49

Da, si eu! Decat iaurturile cu fructe din comert, mai bine lipsa. Imi place sa stiu ce mananc!

Sim0na 1

03.04.2012, 21:51

Foarte bun!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:39

sanatos si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara