Melcisori cu branza si Green Sugar

de diaconta in Dulciuri, 25 Sep 2016 | 613 vizualizari

 

“Ziua când îmi răsfăţ nevasta”
Eu zic să ne răsfăţăm şi azi,adică eu ,posibilă nevastă :)))
O  reţetă foarte simplă pentru azi,melcişori din aluat pufos cu umplutură cremoasă din brânza de vaci,
Si pentru ca am vrut să mai reduc numărul de calorii,am înlocuit zahărul cu  îndulcitor Green Sugar şi am testat şi Green Sugar cu aromă de vanilie Bourbon.
 
Eu zic că a ieşit ceva foarte gustos.Rămâne să vă convingeţi.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 400 g faina
  • 180 g unt 82 % grasime
  • 50 g îndulcitor Green Sugar
  • 5 oua(sau 4 oua daca sunt mai mari)
  • 7 g drojdie uscata (1 plic)
  • ½ lingurita sare
  • 2 plicuri Green Sugar cu aroma de vanilie Bourbon

Pentru umplutura:

  • 500 g brânza de vaci
  • 1 lingura smântâna
  • 2 linguri îndulcitor Green Sugar
  • Coaja de lamâie
  • Stafide

Pentru uns:

  • Un galbenus + lapte
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza si Green Sugar:

Intr-un bol am amestecat faina cu îndulcitorul Green Sugar,am facut o adâncitura în mijloc,am pus drojdia,puţina apa calduta,am acoperit cu putina faina si am lasat sa dospeasca.


Am amestecat apoi putin si am adaugat ouale,vanilia si sarea.


Untul moale l-am taiat cubulete.


Am început sa mixez cu paletele pentru framântat si am adaugat treptat cubulete de unt.


In functie de marimea oualor s-ar putea sa mai fie nevoie de faina.


Se framâta pâna ce aluatul devine elastic si se desprinde de pe peretii vasului.


Se formeaza o bila din aluat,se acopera cu o folie si se pune la frigider pentru câteva ore.


Pentru umplutura am mixat toate ingredientele,mai putin stafidele.


Stafidele le-am pus la înmuiat cu putina apa calduta.


Am scos aluatul de la frigider,am întins o foaie nu foarte groasa,am pus umplutura de brânza si stafidele scurse bine,Am rulat, apoi am taiat bucati de aproximativ 3 cm,pe care le-am asezat în tava,cu partea taiata în sus.


Le-am uns cu galbenusul amestecat cu lapte si le-am pus la cuptor,la 180 de grade pentru 30 de minute.



S-aveţi poftă !!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza si Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

29.09.2016, 14:37

Mihaela )))

Ancutsa 1

30.09.2016, 16:33

Arata minunat!

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Mena