Panna Cotta cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 5 Iun 2015 | 436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 ml frisca
  • 150 ml lapte
  • 3 plicuri green sugar
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu Green Sugar:

Intr-o cratita adaugam frisca,laptele si punem pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere,adaugam zaharul si esenta,amestecam si mai lasam sa fiarba cca 1 min.

Oprim focul si dam deoparte sa se raceasca cca 3 min dupa care adaugam gelatina hidrata in apa cat sa acoper si dizolvata pe baie de aburi.

Turnam compozitia in forme si dam la rece cateva ore.

 Adaugam capsuni,zaharul intr-un vas si cu mixerul vertical ii pisam.

Adaugam sosul deasupra la panna cotta si servim

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.06.2015, 18:54

Lau 1

06.06.2015, 08:59

mirela0911 1

07.06.2015, 14:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!