Panna Cotta cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 5 Iun 2015 | 493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 ml frisca
  • 150 ml lapte
  • 3 plicuri green sugar
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu Green Sugar:

Intr-o cratita adaugam frisca,laptele si punem pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere,adaugam zaharul si esenta,amestecam si mai lasam sa fiarba cca 1 min.


Oprim focul si dam deoparte sa se raceasca cca 3 min dupa care adaugam gelatina hidrata in apa cat sa acoper si dizolvata pe baie de aburi.


Turnam compozitia in forme si dam la rece cateva ore.


Adaugam capsuni,zaharul intr-un vas si cu mixerul vertical ii pisam.


Adaugam sosul deasupra la panna cotta si servim

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.06.2015, 18:54

Lau 1

06.06.2015, 08:59

mirela0911 1

07.06.2015, 14:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI