Panna Cotta cu sos de caramel

de jolygina in Prajituri, 25 Iul 2010 | 5381 vizualizari

 

este un desert italian, fin şi cremos,

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mix pentru Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu sos de caramel:

Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare.


se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.



Panna cotta se toarna apoi in cupe pentru desert si se lasa sa se raceasca 4 ore la frigider. Pentru servire, se tin cupele 30 de secunde in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe farfuriute pentru desert. Se orneaza cu sosul de de caramel din cutie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu sos de caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

26.07.2010, 14:30

extraordinar de apetisant!

jolygina 1

26.07.2010, 23:53

da rocsi e ca un fle de butica -crema de zahar ars ,ceva de genu

danis 1

04.08.2010, 17:02

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de caramel