Papagal la tigaie

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 6393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata papagal frumos colorat
  • cateva floricele drept garnitura
  • o tigaie
  • paie
  • un chibrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papagal la tigaie:

Se deschide site-ul bucataras.ro.


Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste daca esti cuminte..eee....nu se poate asa...


Te gandesti rapid ce sa faci.


S-o contactezi pe Epu'...n-are timp, sta cu bebitza, pe Ela...tre' sa-si termine paharul cu pepsi, ..Nadina...face bezele cu Bebe...Ina, elimina rozmarinu', Sefu'...e ocupat cu directivele :))) ...asa ca iei frumusel papagalul si-l frigi de viu.


Asta garanteaza pastrarea unei culori apetisante.


Asezi frumusel cateva paie, iei un chibrit , dai foc, asezi tigaia si plasezi papagalul


Asezonezi cu cateva flocirele colorate si cina e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papagal la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (115)

Pushaa 1

29.04.2014, 15:09

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 22:36

cea mai tare reteta

MOKUSKA 1

24.10.2014, 22:49

)))) pe bune? nu mai am cuvinte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta Ciobaneasca