Papagal la tigaie

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 6852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata papagal frumos colorat
  • cateva floricele drept garnitura
  • o tigaie
  • paie
  • un chibrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papagal la tigaie:

Se deschide site-ul bucataras.ro.


Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste daca esti cuminte..eee....nu se poate asa...


Te gandesti rapid ce sa faci.


S-o contactezi pe Epu'...n-are timp, sta cu bebitza, pe Ela...tre' sa-si termine paharul cu pepsi, ..Nadina...face bezele cu Bebe...Ina, elimina rozmarinu', Sefu'...e ocupat cu directivele :))) ...asa ca iei frumusel papagalul si-l frigi de viu.


Asta garanteaza pastrarea unei culori apetisante.


Asezi frumusel cateva paie, iei un chibrit , dai foc, asezi tigaia si plasezi papagalul


Asezonezi cu cateva flocirele colorate si cina e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papagal la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (115)

Pushaa 1

29.04.2014, 15:09

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 22:36

cea mai tare reteta

MOKUSKA 1

24.10.2014, 22:49

)))) pe bune? nu mai am cuvinte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, marinata