Papanasi cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Apr 2015 | 3871 vizualizari

 

Unu, aveam niste mascarpone care trebuia executat, doi, daca tot a fost darnic nenea Delaco, de ce sa nu fac niste papanasi, imi zic eu mie.....

 

INGREDIENTE

  • 140 g branza pufoasa cu smantana de la Delaco
  • 250 g mascarpone de la Prodlacta
  • 3 oua
  • 1 pliculet finesse bourbon-vanillia
  • 1/2 praf de copt cu sofran
  • 3 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de fragi
  • dulceata de afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana:

Intr-un castron punem mascarponele,branza pufoasa,ouale,zaharul si vanilia,omogenizam bine sa nu ramana cocoloase.


Separat cernem faina si o amestecam cu praful copt,apoi o adaugam peste amestecul de branza si mascarpone. Obtinem un aluat usor moale,pe care o sa-l luam cu lingura sa-l punem la prajit.


Punem o tigaie pe foc, o lasam sa se incinga, punem uleiul si apoi adaugam papanasii formati cu lingura, nu-i facem foarte mari ca sa poate sa se prajeasca si-nauntru, sa nu ramana aluat crud. Dupa ce s-au rumenit ii scoatem pe un servetel sa eliminam surplusul de ulei. Apoi asezam cate 3 pe o farfurioara, adaugam dulceata, sa fie sa se ajunga si smantana, servim cu pofta.

 

TIPS-URI

1

pentru ca si deoarece pofta e mare si ei sunt buni calzi,n-am prajit decat pentru 3 portii restul mai maine,ca sa nu ne ingrasam....

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Oana 1

29.04.2015, 13:12

Buni papanasi ai facut!

Panacris 1

29.04.2015, 19:17

DIANA B 1

11.07.2015, 08:32

Cam prea deliciosi ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Minitortulete cu crema de branza si matcha