Papanasi fierti cu sos de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 28 Iun 2010 | 6126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • ~100 g gris
  • esenta de vanilie
  • Sos de ciocolata:
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti cu sos de ciocolata:

Despre sosul de ciocolata v-am povestit si la Banana Split. Este un sos foarte bun ce poate fi folosit la aproape orice desert.


Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase. Se pune vasul pe foc si se dau cateva clocote, pana incepe sa se ingroase. Se da deoparte, se adauga untul si se lasa la racit.


Branza de vaci se mixeaza cu zahar, smantana, oua, esenta de vanilie si gris.


Punem un vas cu apa si putina sare la fiert. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se plonjeaza in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute. Se scot pe un platou cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna sos de ciocolata din belsug.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti cu sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mena29 1

30.06.2010, 13:44

epurasha2bb 1

05.08.2010, 09:20

miha mie chiar imi place cum arata! persoana respectiva este vreo frustrata care de necaz zice si ea ca vulpea cand nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri! noi te iubim si pe tine si mancarurile tale, mancati-as papanasii!ai de la mine 5 fruculite! nu am vazut pana sa zica pusik de chestia cu oribilii si de curiozitate am cautat sa vad care-i treaba, de stiam mai demult ma revoltam cu siguranta.

Miha 1

05.08.2010, 10:28

Multumesc Roberta draga, manca-mi-ai papanasii. La inceput puneam si eu la suflet rautatile gratuite, dar incet incet am renuntat. Ma afecteaza poate pe moment, dar imi trece repede. Vorba unui prieten "esti vedeta, suporta consecintele" )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ness