Papara ca la tara

de geobucataras in Porc, 13 Ian 2014 | 4285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • kaiser - cat vreti ( eu am pus 4 felii)
  • slanina cat doriti
  • sare
  • o ceapa rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara ca la tara:

Taiem slanina,kaiserul si ceapa,dupa care punem slanina si kaiseru la prajit un pic eu am pus ulei numai cat am uns tava, cand sa calit un pic slanina si kaiseru adaugam ceapa si mai lasam la calit 2 min, intre timp spargem oaule si le batem bine, dupa ce am batut oule le turnam peste slanina,kaiser si ceapa si lasam sa se faca ,dar sa nu se rumeneasca prea tare.Este simplu si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara ca la tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.01.2014, 16:26

vai de mama! )

Rocsi 1

13.01.2014, 19:48

Ce mai mancam la bunici, rupeam si cozi de ceapa din gradina..Buna mai era

MotanLaOale 1

13.01.2014, 19:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papara (ratota) cu carnat