Papara (ratota) cu carnat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2017 | 786 vizualizari

 

  Foarte rar imi prepar oua la mic dejun pentru mine. Acum am poftit si eu la o ratota  [ http://dexonline.ro:8080/definitie/ratot%C4%83] bineinteles , de sezon, cu carnat afumat de casa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr carnat afumat de casa
  • 2 ardei mici
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • 4 linguri lapte
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara (ratota) cu carnat:


  1. Ouale se scot din frigider cu o jumatate de ora inainte, ca sa ajunga la temperatura camerei [astfel se bat mai bine].

  2. Ardeii se spala si se curata de cotor si seminte.

  3. Taiati ardeii rondele.

  4. Carnatul se scote din membrana si se rupe bucatele mici.

  5. Infierbantati uleiul intr-o tigaie neaderenta.

  6. Distribuiti carnatul si rondelele de ardei in tigaie.

  7. Ouale se bat bine cu sare, lapte si patrunjelul tocat.

  8. Se toarna compozitia cu ou in tigaie si o luati de pe foc.

  9. Cu o spatula de lemn sau silicon [ sa nu zgariati tigaia ], impingeti preparatul dintr-o parte a tigaii intr-alta, sa nu aiba timp sa se coaguleze/ inchege oul prea mult.

  10. Daca doriti ca papara sa fie mai legata, mai puneti pe foc.

  11. Piperati si serviti ratota calda cu legumele preferate sau castraveciori murati.


Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara (ratota) cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kytz 1

01.02.2017, 13:21

buuuun!

miki_a 1

04.02.2017, 23:54

Eu aș mânca în fiecare dimineață așa ceva

Bubulyk 1

29.09.2017, 00:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu leurda