Papara (ratota) cu carnat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2017 | 871 vizualizari

 

  Foarte rar imi prepar oua la mic dejun pentru mine. Acum am poftit si eu la o ratota  [ http://dexonline.ro:8080/definitie/ratot%C4%83] bineinteles , de sezon, cu carnat afumat de casa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr carnat afumat de casa
  • 2 ardei mici
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • 4 linguri lapte
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara (ratota) cu carnat:


  1. Ouale se scot din frigider cu o jumatate de ora inainte, ca sa ajunga la temperatura camerei [astfel se bat mai bine].

  2. Ardeii se spala si se curata de cotor si seminte.

  3. Taiati ardeii rondele.

  4. Carnatul se scote din membrana si se rupe bucatele mici.

  5. Infierbantati uleiul intr-o tigaie neaderenta.

  6. Distribuiti carnatul si rondelele de ardei in tigaie.

  7. Ouale se bat bine cu sare, lapte si patrunjelul tocat.

  8. Se toarna compozitia cu ou in tigaie si o luati de pe foc.

  9. Cu o spatula de lemn sau silicon [ sa nu zgariati tigaia ], impingeti preparatul dintr-o parte a tigaii intr-alta, sa nu aiba timp sa se coaguleze/ inchege oul prea mult.

  10. Daca doriti ca papara sa fie mai legata, mai puneti pe foc.

  11. Piperati si serviti ratota calda cu legumele preferate sau castraveciori murati.


Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara (ratota) cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kytz 1

01.02.2017, 13:21

buuuun!

miki_a 1

04.02.2017, 23:54

Eu aș mânca în fiecare dimineață așa ceva

Bubulyk 1

29.09.2017, 00:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam