Papara (ratota) cu carnat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2017 | 2144 vizualizari

 

  Foarte rar imi prepar oua la mic dejun pentru mine. Acum am poftit si eu la o ratota  [ http://dexonline.ro:8080/definitie/ratot%C4%83] bineinteles , de sezon, cu carnat afumat de casa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr carnat afumat de casa
  • 2 ardei mici
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • 4 linguri lapte
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara (ratota) cu carnat:


  1. Ouale se scot din frigider cu o jumatate de ora inainte, ca sa ajunga la temperatura camerei [astfel se bat mai bine].

  2. Ardeii se spala si se curata de cotor si seminte.

  3. Taiati ardeii rondele.

  4. Carnatul se scote din membrana si se rupe bucatele mici.

  5. Infierbantati uleiul intr-o tigaie neaderenta.

  6. Distribuiti carnatul si rondelele de ardei in tigaie.

  7. Ouale se bat bine cu sare, lapte si patrunjelul tocat.

  8. Se toarna compozitia cu ou in tigaie si o luati de pe foc.

  9. Cu o spatula de lemn sau silicon [ sa nu zgariati tigaia ], impingeti preparatul dintr-o parte a tigaii intr-alta, sa nu aiba timp sa se coaguleze/ inchege oul prea mult.

  10. Daca doriti ca papara sa fie mai legata, mai puneti pe foc.

  11. Piperati si serviti ratota calda cu legumele preferate sau castraveciori murati.


Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara (ratota) cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kytz 1

01.02.2017, 13:21

buuuun!

miki_a 1

04.02.2017, 23:54

Eu aș mânca în fiecare dimineață așa ceva

Bubulyk 1

29.09.2017, 00:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi la cuptor