Papricas de cartofi (de post)

de babi5 in Mancaruri de post, 3 Apr 2014 | 8430 vizualizari

 

O mancare usoara, zic ca este si sanatoasa. Se prepara usor, repede si mie imi place tare mult cu niste salata alaturi sau muraturi de ce nu?? daca au mai ramas de peste iarna in camara.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei galbeni (sau rosu )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • frunze patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi (de post):

Se curata ceapa, ardeiul si cartofii. Ceapa o tocam marunt si ardeiul de asemenea. Apoi intr-o cratita (eu am folosit una de 3 l) se pune uleiul, ceapa tocata, usturoiul si ardeiul cu putina apa si lasam sa se caleasca. Adaugam 1 lingurita de boia, apoi adaugam cartofii taiati in patru si lasam putin sa se perpeleasca cu ceapa si ardeiul. Potrivim de sare, piper, cimbru, apoi adaugam 1 litru de apa calda si lasam sa fiarba la foc domol 30 minute. Asezonam cu patrunjel verde si mincarica este gata.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Se serveste calda cu o salata asortata linga

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

03.04.2014, 17:17

o bunatate! mi-a adus aminte de bunica mea, tare bun il mai facea!

Constelatialeu 1

03.04.2014, 17:23

Rocsi 1

03.04.2014, 19:53

Sa stii ca vin la masa ca este prea bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită fără prăjeală