Cartofi noi la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 16 Mai 2014 | 5942 vizualizari

 

Astazi e zi de trufandale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • o legatura usturoi verde
  • o legatura marar verde
  • 1/2 lingurita oregano
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 100 ml. apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata,spala si se taie in 4 sau se lasa intregi daca sunt mici.

Usturoiul se curata,spala si se taie grosier.

Mararul spalat ,curatat de codite se taie grosier.

In blender se pun usturoiul,mararul,,oregano,sare si piper si uleiul.

La tinem in blender pana se maruntesc bine.

Cartofii in punem intr-un vas larg sau chiar in tava,turnam peste ei pasta de usturoi si ii amestecam cu mainile.

Punem totul in tava ,piperam,,punem apa intr-un colt si-i  introducem la cuptorul preincalzit la 170 grade pana se rumenesc frumos,cam 20-25 minute.

Se servesc cu salata de varza noua sau orice alta salata,dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume