Paprikas de cartofi noi

de adela1981 in Mancaruri de legume, 21 Iul 2012 | 2897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite de paprika
  • sare, piper
  • 20 -30 gr faina
  • 150 ml smantana
  • 25% patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de cartofi noi:

Curatam cartofi  si ceapa, ii spalam si taiem dupa preferinta, ai mei fiind mai mici i-am taiat in 4, ceapa am tocat-o marunt. Calim ceapa in 2 linguri de ulei, pana ce devine sticloasa. Adaugam cartofii, apoi condimentam cu sare, piper si paprika. Turnam apa sa cuprinda bine cartofii, apoi lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert cartofii, si a scazut  zeama,  se toarna putina apa ( doar daca este cazul). Faina se amesteca cu smantana, si se ia putina zeama , se amesteca, apoi se toarna in cratita. Se amesteca si se lasa sa dea in clocot. Se presara patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:10

interesanta si chear buna

Sim0na 1

22.07.2012, 13:49

buna trebuie sa fie...

Lau 1

22.07.2012, 14:01

arata bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de ceafa afumata