Paprikas de pui

de rivka in Pui, 14 Apr 2010 | 2741 vizualizari

 

pe gustul sotului :)

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 5 ardei capia rosii
  • 1 lingurita plina sambal sau pasta de ardei iuti
  • jumatate lingurita chimen
  • 5 pulpe superioare de pui
  • 1 conservuta pasta rosii
  • o cana apa
  • sare, piper, paprika
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui:

Puiul se sareaza, pipereaza si stropeste cu paprika.Se da la rece cateva ore.


Ceapa se taie julien, la fel ardeii se toaca, usturoiul se taie felii, se pune totul intr-o oala pe foc in putin ulei masline se lasa la dustuit amestecandu-se cu o lingura de lemn.


Se adauga si puiul si se lasa putin la prajit pana carnea prinde putina culoare se adauga apoi apa, lingurita de chimen, lingurita de sambal sau pasta de ardei iuti,pasta de tomate si se lasa la fiert mai amestecand-se din cand in cand la foc mic sub capac cca 20 minute pana scade sosul, la nevoie se mai adauga putina apa.


Se serveste cald(presarat cu verdeata) alaturi de piure, orez sau paste sau cartofi natur, sotul a servit cu paine neagra.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

14.04.2010, 23:45

rivka te intreci pe tine insuti imi inchipui cum ,, incing'' in sosul acela bun ce l-ai pregatit azi

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:52

pur si simplu m topesc dupa paprikas! imi facea o prietena cand eram studente si ne vizitam, ea avea multe retete bune de la o matusa din Arad, eu fiind olteanca doream ceva nou! paprikasul mi s-a parut senzational!

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de gaina cu ardei