Paprikas de pui

de rivka in Pui, 14 Apr 2010 | 2542 vizualizari

 

pe gustul sotului :)

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 5 ardei capia rosii
  • 1 lingurita plina sambal sau pasta de ardei iuti
  • jumatate lingurita chimen
  • 5 pulpe superioare de pui
  • 1 conservuta pasta rosii
  • o cana apa
  • sare, piper, paprika
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui:

Puiul se sareaza, pipereaza si stropeste cu paprika.Se da la rece cateva ore.


Ceapa se taie julien, la fel ardeii se toaca, usturoiul se taie felii, se pune totul intr-o oala pe foc in putin ulei masline se lasa la dustuit amestecandu-se cu o lingura de lemn.


Se adauga si puiul si se lasa putin la prajit pana carnea prinde putina culoare se adauga apoi apa, lingurita de chimen, lingurita de sambal sau pasta de ardei iuti,pasta de tomate si se lasa la fiert mai amestecand-se din cand in cand la foc mic sub capac cca 20 minute pana scade sosul, la nevoie se mai adauga putina apa.


Se serveste cald(presarat cu verdeata) alaturi de piure, orez sau paste sau cartofi natur, sotul a servit cu paine neagra.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

14.04.2010, 23:45

rivka te intreci pe tine insuti imi inchipui cum ,, incing'' in sosul acela bun ce l-ai pregatit azi

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:52

pur si simplu m topesc dupa paprikas! imi facea o prietena cand eram studente si ne vizitam, ea avea multe retete bune de la o matusa din Arad, eu fiind olteanca doream ceva nou! paprikasul mi s-a parut senzational!

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos la cuptor