Parfe in trei culori

de gaby_duceag in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 6517 vizualizari

 

multumesc frumos, Ina!!!

 

INGREDIENTE

  • 9oua
  • o cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 3plicuri zahar vanilat
  • 3pliculete ness
  • nuca macinata
  • 500 ml frisca
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe in trei culori:

Se separa gabenusurile de albusuri

Se repartizeaza galbenusurile in 3vase (cate 3,logic:))

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul

Frisca se mixeaza pana capata  consistenta

In cele trei vase in care am repartizat galbenusurile adaugam asa

1. zaharul vanilat+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din catitatea de frisca

2. nessul+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din cantitatea de frisca

3. cacaoa+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 cantitatea de frisca

Se amesteca usor in fiecare apoi se aseaza in ordinea 3/2/1-intr-un vas incapator

Intre straturile de inghetata punem nuca si alune(eu am pus doar nuca)

Se introduce vasul la congelator

Va rezulta o inghetata aromata. cremoasa , fara aschii de gheata.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ina 1

28.04.2010, 20:24

A facut-o si Ana. Am sa cer procent din vanzari

gaby_duceag 1

28.04.2010, 20:39

Auzi,i-am laudat-o eu prea mult si-a zis c-am provocat-o))(ps.de obicei,cand ne face cu ochiul o reteta ,una dintre noi doua o testeaza, si daca nu e ceva deosebit,cealalta nu mai consuma ingredientele degeaba)),vezi ce inseamna sa ai prieteni?)))

Ina 1

28.04.2010, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare