Parjoale (Bhaji) cu ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 6337 vizualizari

 

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (Bhaji) cu ceapa:

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.


Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.


Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.


Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.


Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.


Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (Bhaji) cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

24.06.2012, 17:08

Zamfira 1

30.06.2012, 15:19

oooo ce bunatate!!!!

MotanLaOale 1

30.06.2012, 15:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz