Parjoale cu salata

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Feb 2017 | 742 vizualizari

 

 Mult imi plac mie parjoalele. Dupa carnatii de casa, sunt in topul preferintelor mele. Cum nu am mai mancat de multisor, m-am pus pe treaba. Sa nu fie masa extrem de consistenta, am renuntat la garnitura de carbohidrati si am servit cu salata!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata amestec porc +vita
  • 3 oua
  • 6 catei usturoi
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1/2lingurita rasa cimbrisor uscat
  • 3 linguri faina alba
  • 1 lingura otet
  • lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • salata verde
  • spanac 
  • rosii cherry 
  • ridichi rosii
  • ceapa rosie 
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu salata:


  1. Curatati legumele.

  2. Cartoful, morcovul, ceapa si usturoiul se taie bucati si se toaca / maruntesc. Pentru aceasta, am folosit (rapid si comod) vasul cu taietor atasat de blenderul vertical de mana.

  3. Spalati si tocati marunt patrunjelul verde.

  4. Eu mereu am in congelator carne tocata amestec vitel+porc, pregatita din carnea de la tara.

  5. Carnea tocata se amesteca cu legumele bine maruntite, sare, piper, cimbrisor, patrunjel verde + un ou.

  6. Daca aveti timp, (eu am avut), lasati amestecul de carne sa se odihneasca la frigider, macar o ora.

  7. Din celelalte doua oua bine batute, faina, sare, otet, preparati o maia asemanatoare cu aluatul pentru clatite, pe care o diluati cu lapte pana are consistenta unei smantani groase.

  8. Otetul adaugat in aceast amestec va ajuta ca crusta sa fie mai crocanta.

  9. Formati din carne chiftele pe care le ovalizati si aplatizati.

  10. Puneti ulei la incins, intr-o tigaie.

  11. Dati parjoalele prin faina, apoi prin amestecul cu oua si prajiti pe ambele parti, in ulei incins.

  12. Scoateti parjoalele pe un platou cu servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.

  13. Serviti parjoalele calde, cu garnitura preferata.

  14. Noi am ales sa le servim alaturi de o salata simpla cu salata verde, spanac verde, ceapa rosie, ridichi si rosioare, sare, acrita cu putina zeama de lamaie.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

A doua zi am pus parjoale cu chifla, mustar si castravete acru la pachetelul pentru servici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kytz 1

15.02.2017, 18:46

Buna idee!

mihaelar63 1

22.02.2017, 01:19

Dantes

mihaelar63 1

22.02.2017, 01:19

Kytz azsa zic si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor