''Parmigiana'' de vinete

de Adele in Mancaruri de legume, 16 Mai 2014 | 1341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete
  • 700 ml de suc de rosii
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • parmezano ras
  • mozzarella 100 gr.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Parmigiana'' de vinete:

Intr-o oala cu o lingura de ulei punem la foc sucul de rosii ,il acoperim cu un capac si il lasam sa pentru cateva minute la foc mic.


Curatam vinetele si le taiem in felii rotunde aproximativ de jumatate de centimetru .Le presuram cu sare si piper dupa gust ,dupa care le trecem prin faina si ou si le prajim pe ambele parti.


Taiem bucatele mozzarella si o punem la scurs .


Ungem o tava cu o lingura de suc si incepem sa punem un strat de vinete pane ,dupa care punem un strat de suc de rosii, mozzarella .Continuam sa facem straturi pana cand terminam ingredientele ,deasupra terminam cu suc de rosii si parmezano ras.


Dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.


Dupa care se lasa la racit macar o jumatate de ora.




 

TIPS-URI

1

Mozzarella se poate inlocui cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Parmigiana'' de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Adele 1

26.05.2014, 14:06

Buna miha se poate face si pane si cu faina dar eu prefer pane e mult mai buna

mihaelar63 1

26.05.2014, 14:10

Asa sa fie ! O colega ce a lucrat in Italia , tot pane , mi-a spus .Multumesc Adele

Adele 1

26.05.2014, 14:21

Nu ai pentru ce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu jeleu de gutui

de oanapl 6

ieri la 21:08

Salată de cartofi violet

ieri la 18:04

RETETA RECOMANDATA
Gratin de vinete si dovlecei