Pasca cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 8 Apr 2012 | 6284 vizualizari

 

by laura adamache(este foarte gustoasa)

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 20 g drojdie
  • 150 gr lapte
  • 100 g apa
  • 70 gr zahar
  • 1 ou
  • 35 g unt moale
  • 1 zahar vanilat
  • 30 g cacao
  • 1 varf cutit sare

UMPLUTURA

  • 250 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura cu gris
  • 1 lingura cu faina
  • 50 g bobite ciocolata
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara

UNS

  • 1 albus
  • 10 g bobite de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Amestecam faina cu cacaua si le punem intr-un vas incapator,


Amestecam laptele cu apa si le incalzim putin,


Frecam drojdia cu 1 lingurita de zahar,apoi o amestecam cu laptele si o adaugam in centrul fainii,


Framantam putin apoi adaugam oul batut usor,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare,


Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini,


Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam sa dospeasca 1 ora intr-un loc caldut,


Dupa 1 ora impaturim aluatul in 2 bucati,intindem una dintre bucati pe planul de lucru infainat intr-o foaie de cca 1 cm grosime,


Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina,punem foaia de aluat in tava,


Din cealalta bucata de aluat formam 3 snururi lungi cat circumferinta formei,impletim snururile de aluat si le asezam de jur imprejurul foii de aluat,


Acoperim tava si o lasam pentru 30 min intr-un loc ferit de curenti de aer,


UMPLUTURA-


Amestecam branza cu oul,apoi adaugam zaharul,zaharul vanilat,grisul,faina iar la sfarsit bobitele de ciocolata


PASCA SE UMPLE NUMAI INAINTE DE A FI BAGATA LA CUPTOR.


Dupa 30 min pudram foaia inferioara cu o lingurita de gris si umplem pasca,


Ungem marginile cu 1 albus batut usor,presaram bobite de ciocolata deasupra si dam tava la cuptor cca 45 min,


Lasam sa se raceasca in tava dupa care o scoatem si o lasam la racit

 

TIPS-URI

1

eu am dublat cantitatiel de mai sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

09.04.2012, 17:14

Sim0na 1

09.04.2012, 21:10

Tare buna trebuie sa fie!

Lau 1

09.04.2012, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pasca caramel