Pasca cu ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 18065 vizualizari

 

Pasca cu ciocolata e preferata mea:X

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( reteta aici : http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html )
  • 1 ou pt uns
  • Crema:
  • 500 gr smantana scursa
  • o ciocolata simpla
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
  • 1 cescuta (de cafea) zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Se ia o bucata de aluat, se intinde o foaie, se unge o tava rotunda cu unt/margarina si se punem foaia de aluat.


Crema:


Topim ciocolata pe baie de aburi.


Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra.


Intr-un bol punem smantana, peste smantana punem ciocolata topita, cacaua, faina, galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si amestecam bine pana se formeaza o crema.


Aceasta compozitie o turnam peste foaia de aluat din tava, peste crema ornam cu fasii de aluat (sau fiecare cum doreste:D), batem oul ramas si ungem cu el fasiile de aluat de pe pasca precum si marginile ei.


Dam la cuptor pt aprox 45 min la foc potrivit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 21:52

Foarte apetisanta!

iri_iri 1

30.03.2013, 19:14

buna,buna

mihaelam90 1

18.04.2014, 14:00

Superr!!! Am notat reteta si daca imi iese o postez

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Coconut Dream

de RODIMUR 5

ieri la 19:11

Rosii,ardei si dovlecei umpluti

de dantes 5

ieri la 13:40

Rulouri cu nuca

de Rocsi 9

ieri la 11:07

Gem de gutui

pe 22.10 la 22:17

Gem de struguri

pe 22.10 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu ciocolata