Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pasca cu ciocolata e preferata mea:X
Se ia o bucata de aluat, se intinde o foaie, se unge o tava rotunda cu unt/margarina si se punem foaia de aluat.
Crema:
Topim ciocolata pe baie de aburi.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra.
Intr-un bol punem smantana, peste smantana punem ciocolata topita, cacaua, faina, galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si amestecam bine pana se formeaza o crema.
Aceasta compozitie o turnam peste foaia de aluat din tava, peste crema ornam cu fasii de aluat (sau fiecare cum doreste:D), batem oul ramas si ungem cu el fasiile de aluat de pe pasca precum si marginile ei.
Dam la cuptor pt aprox 45 min la foc potrivit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult