Pasca cu ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 23734 vizualizari

 

Pasca cu ciocolata e preferata mea:X

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( reteta aici : http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html )
  • 1 ou pt uns
  • Crema:
  • 500 gr smantana scursa
  • o ciocolata simpla
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
  • 1 cescuta (de cafea) zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Se ia o bucata de aluat, se intinde o foaie, se unge o tava rotunda cu unt/margarina si se punem foaia de aluat.

Crema:

Topim ciocolata pe baie de aburi.

Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra.

Intr-un bol punem smantana, peste smantana punem ciocolata topita, cacaua, faina, galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Aceasta compozitie o turnam peste foaia de aluat din tava, peste crema ornam cu fasii de aluat (sau fiecare cum doreste:D), batem oul ramas si ungem cu el fasiile de aluat de pe pasca precum si marginile ei. 

Dam la cuptor pt aprox 45 min la foc potrivit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 21:52

Foarte apetisanta!

iry-gabriela 1

30.03.2013, 19:14

buna,buna

mihaelam90 1

18.04.2014, 14:00

Superr!!! Am notat reteta si daca imi iese o postez

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata