Pasca cu smantana

de RuxyRux in Prajituri, 2 Mai 2011 | 29445 vizualizari

 

O pasca atat de fina si gustoasa si foarte simpla, facuta cu aluatul rapid de cozonac pe care tocmai l-am postat...

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Amestecam galbenusurile cu smantana, zaharul, grisul, faina, aromele( vanilia, coaja de portocala) si apoi adaugam albusurile batute spuma si le incorporam usor in crema de smantana.


Intindem foaia nu mai inalta de un deget si apoi o mai lasam la crescut 20 de minute( e suficient pana va ocupati de crema de smantana).


Puneti compozitia si mai lasati inca 15 minute pana incingeti cuptorul la 180 grade si coaceti 30 de minute in functie de cuptor pana este rumena frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

corina241 1

14.04.2012, 15:37

gata,am gasit ce-mi trebuia

RuxyRux 1

16.04.2012, 00:11

Paste Fericit Corina!

Bya Ralu 1

02.05.2013, 23:46

excelenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Pască tradiţională