Pasca cu smantana

de Lau in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 1183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 250 g zahar
  • 2 borcane de 800 ml smantana(eu am avut de la tara)
  • 1praf de copt
  • esenta de rom
  • coaja de portocala
  • faina
  • stafide
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa,


Adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare,adaugam smantanta in fir subtire si amestecam cu o paleta,


Amestecam 100 g faina cu praful de copt,coaja de portocale,esenta,adaugam peste compozitie amestecand continuu cu o paleta,


Daca mai este nevoie se mai adauga faina cat sa iasa o compozitie ca la aluatul de clatite


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,adaugam stafide deasupra si dam la cuptorul incalzit pana ce se trece testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

Mie mi-au iesit 2 tavi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

29.03.2016, 21:51

noiinbucatarie 1

01.04.2016, 15:51

Lau 1

01.04.2016, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smantana