Pasca fara aluat

de Bucataras Medi in Dulciuri, 18 Apr 2012 | 26432 vizualizari

 

Am dat cu banul...hahaha...sa "confectionez" sau sa cumpar...si a iesit prima...si...a iesit delicios de buna. Si inca ceva...foarte simplu de "confectionat"
Intradevar, adevarata pasca este cea cu aluat de cozonac dar cand esti in criza de timp poti recurge la aceasta reteta .

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana grasa
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce de vaci grasa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • unt pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt. Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia. Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei. Dam la cuptor pentru circa 45 minute. Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.

 

TIPS-URI

1

La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf

2

Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

19.04.2012, 14:33

frumoasa

iri_iri 1

01.04.2015, 09:59

emutzu 1

06.04.2015, 17:20

Celelalte ingrediente se incorporeaza cu mixerul?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si stafide