Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 1388 vizualizari

 

Imi ramasese putina maioneza,imi ramasese fasole pastai si am combinat aceste ingrediente si a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 borcan fasole galbena pastai
  • 1 morcov
  • 1 catei de usturoi
  • 2 linguri maioneza
  • sare/piper
  • Marar pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza:

Fasolea pastai se scurge de zeama si se paseaza cu blenderul.Se poate lasa la scurs dupa ce am pasat fasolea.


Morcovul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare si se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea mica.


Se amesteca pasta de fasole cu maioneza,adaugam condimente dupa gust si morcovul si usturoiul ras.


Se lasa la fridiger 10 minute dupa care se serveste pe paine prajita.


Se orneaza cu marar proaspat sau patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

04.12.2014, 00:28

cu mare drag

Micutza Luana 1

04.12.2014, 11:15

interesanta combinatie

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pargalita