Pasta de oua condimentata

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 3673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte tari
  • 2-3 felii de sunca (eu am pus 5 ca ale mele erau transparente)
  • 100 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 8-10 masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • cateva fire de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua condimentata:

Ceapa si mararul se toaca, iar sunca se taie cubulete mici. Bagam in blender urmatoarele: smanatana, maioneza, usturoiul, maslinele, mustarul, galbenusurile de ou si condimentele, dupa care mixam 2 minute.
Transferam totul intr-un bol, adaugam sunca, albusurile cubulete si verdeturile si amestecam cu o lingura de lemn. Pentru o varianta si mai simpla, pentru persoanele care sunt in super viteza bagati tot la bleder si mixati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua condimentata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

lia maria 1

12.07.2010, 09:36

imi place ce prepari si cum expui

Bunica 1

12.07.2010, 12:46

Bine ai venit ! Mi-a placut pasta de oua, dar fara maioneza

lira 1

12.07.2010, 14:08

Bine te-am gasit bunica! Pai reteta aceasta, ca si oricare alta reteta eu zic ca poate fi adaptabila si se poate pune sau scoate un ingreient sa fie pe placul oricui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza