Pasta de tomate

de alinutzika in Bulion, 8 Sep 2012 | 9821 vizualizari

 

Un sos de rosii facut in casa, fara conservanti si foarte rapid de facut. Fiertul dureaza mai mult....
Intotdeauna mi-a displacut profund facutul bulionului. Pentru ca dureaza mult, produce multa mizerie , iar gustul lui nu se compara cu leguma in sine. Aceasta pasta foloseste toata pulpa legumelor, nu doar sucul. Iar vorbele batranesti cum ca nu ar rezista rosiile peste iarna daca scapam vreo samanta e doar poveste. Anul trecut nu mi s-a stricat nici o sticla. E atat de dulce pasta asta ca iti vine sa o papi (bei) goala. Iar la iarna, la tocanite, ciorbe, sosuri, pizza, paste, va fi ideala.

 

INGREDIENTE

  • rosii (cate aveti)
  • zahar (optional, daca rosiile sunt mai acrisoare) Eu nu am pus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de tomate:

Rosiile se spala bine bine. Se taie partea in care a fost codita si apoi se taie in doua. fiecare rosie. Se dau la robot pe putere maxima,pana nu ramane urma de pielita. Chiar nu ramane. Apoi le fierbeti pana scad  la consistenta dorita de voi. Eu le-am lasat vreo 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 900 lei
3599.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (20)

alinutzika 1

09.09.2012, 22:24

gaby...sare nu....Pentru ca e un sos dulce si daca punem sare nu mai e...Dar ma rog, cine vrea un sos sarat, poate pune...

alinutzika 1

09.09.2012, 22:25

Claudia, ce ai cu semintele? Nu se vad prea tare, dupa cum vezi si in poze.....

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:18

bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu pasta de tomate