Pasta de tomate

de alinutzika in Bulion, 8 Sep 2012 | 6911 vizualizari

 

Un sos de rosii facut in casa, fara conservanti si foarte rapid de facut. Fiertul dureaza mai mult....
Intotdeauna mi-a displacut profund facutul bulionului. Pentru ca dureaza mult, produce multa mizerie , iar gustul lui nu se compara cu leguma in sine. Aceasta pasta foloseste toata pulpa legumelor, nu doar sucul. Iar vorbele batranesti cum ca nu ar rezista rosiile peste iarna daca scapam vreo samanta e doar poveste. Anul trecut nu mi s-a stricat nici o sticla. E atat de dulce pasta asta ca iti vine sa o papi (bei) goala. Iar la iarna, la tocanite, ciorbe, sosuri, pizza, paste, va fi ideala.

 

INGREDIENTE

  • rosii (cate aveti)
  • zahar (optional, daca rosiile sunt mai acrisoare) Eu nu am pus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de tomate:

Rosiile se spala bine bine. Se taie partea in care a fost codita si apoi se taie in doua. fiecare rosie. Se dau la robot pe putere maxima,pana nu ramane urma de pielita. Chiar nu ramane. Apoi le fierbeti pana scad la consistenta dorita de voi. Eu le-am lasat vreo 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alinutzika 1

09.09.2012, 22:24

gaby...sare nu....Pentru ca e un sos dulce si daca punem sare nu mai e...Dar ma rog, cine vrea un sos sarat, poate pune...

alinutzika 1

09.09.2012, 22:25

Claudia, ce ai cu semintele? Nu se vad prea tare, dupa cum vezi si in poze.....

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:18

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu pasta de tomate