Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori

de merisor in Salate, 5 Ian 2014 | 15010 vizualizari

 

Este unul din aperitivele mele preferate.
De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ton maruntit din conserva (4 cutii)
  • 1 cutie crema de branza cu smantana (ceva fin de la Delaco)
  • 1 ceapa rosie, mai mare
  • 1 legatura marar
  • 7-8 castraveciori murati
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori:

Eu prefer tonul in ulei, cel in apa mi se pare ca are un miros care nu imi place.

Desfacem conservele de ton si le punem intr-o sita la scurs.

Le presam bine cu dosul unei linguri pentru a se scurge bine uleiul.

Tocam mararul marunt.

Tocam ceapa solzisori, cat de mici putem.

Castraveciorii ii tocam cubulete mici si ii stoarcem de zeama.

Amestecam totul si asezonam cu piper si boia, apoi adaugam zeama de lamaie.

Este foarte buna, putin acrisoara!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori-0
Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori-1
Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori-2
Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori-3
Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori-4

COMENTARII (43)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 16:48

Daca-i ton...atunci sigur e pe gustul meu

mihaelar63

mihaelar63 1

22.01.2016, 09:21

Asta nu am vazut-o Imi place grozav

 merisor

merisor 1

22.01.2016, 09:34

Miha, poate fac pentru Benga

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!