Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori

de merisor in Salate, 5 Ian 2014 | 15544 vizualizari

 

Este unul din aperitivele mele preferate.
De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ton maruntit din conserva (4 cutii)
  • 1 cutie crema de branza cu smantana (ceva fin de la Delaco)
  • 1 ceapa rosie, mai mare
  • 1 legatura marar
  • 7-8 castraveciori murati
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori:

Eu prefer tonul in ulei, cel in apa mi se pare ca are un miros care nu imi place.


Desfacem conservele de ton si le punem intr-o sita la scurs.


Le presam bine cu dosul unei linguri pentru a se scurge bine uleiul.


Tocam mararul marunt.


Tocam ceapa solzisori, cat de mici putem.


Castraveciorii ii tocam cubulete mici si ii stoarcem de zeama.


Amestecam totul si asezonam cu piper si boia, apoi adaugam zeama de lamaie.


Este foarte buna, putin acrisoara!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 16:48

Daca-i ton...atunci sigur e pe gustul meu

mihaelar63 1

22.01.2016, 09:21

Asta nu am vazut-o Imi place grozav

merisor 1

22.01.2016, 09:34

Miha, poate fac pentru Benga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci