Pasta de ton si butterfish afumat

de RuxyRux in Ton, 4 Iun 2016 | 3410 vizualizari

 

Bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de butterfish afumat( gasiti in magazinele Metro)
  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • cativa stropi de zeama de lamaie
  • 2 oua fierte cu galbenusuri moi cleioase( 4 min)
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton si butterfish afumat:

Pestele se curata de eventualele oase, se pune intr-un bol impreuna cu tonul si restul ingredientelor si se mixeaza cu mixerul vertical, pana se obtine pasta dorita.


Se potriveste gustul de sare si piper, se decoreaza dupa dorinta si se pastreaza la rece maxim 2 zile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton si butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

08.06.2016, 09:10

Ce-mi plac pastele astea cu paine prajita!

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:28

Si mie imi plac tare mult...maine mai prepar una! Multumesc!

Rahela Velicu 1

22.08.2016, 13:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac