Pasta din pate de pasare cu mix de ardei

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2020 | 1050 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.
Sare nu am mai pus deoarece era suficienta din ingredientele celelalte.

 

INGREDIENTE

  • 200 g pate de pasare
  • 100 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita de dulceata de ardei iuti
  • 2 felii de gogosar in otet
  • putin piper macinat
  • putin busuioc uscat
  • putin oregano uscat
  • masline si patrunjel verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de pasare cu mix de ardei:

Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti.

Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat.

Se paseaza toate aceste ingrediente cu ajutorul unui mixer vertical.

Pasta din pate de pasare cu mix de ardei se serveste decorata cu feliute de masline si patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de pasare cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de post cu zarzavaturi