Pastai cu carne de porc

de adasev12 in Porc, 4 Dec 2012 | 7308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 400 g pastai congelati
  • o ceapa
  • un gogosar mai mic
  • marar verde
  • 200 g rosii in conserva
  • boia, sare, piper
  • o foaie de dafin
  • un catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne de porc:

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute.


Carnea am taiat-o bucatele, am calit-o putin intr-o cratita cu ulei, apoi am adaugat ceapa taiata marunt si gogosarul, am lasat inca vreo 5 minute la foc dulce, am adaugat o jumatate de lingurita de boia, sare si foaia de dafin. Am pus apa cat sa acopere carnea si am lasat la fiert vreo 20 minute, pana a fiert carnea pe jumatate, apoi am transferat si pastaile si mararul maruntit si rosiile pasirate la robot. Am lasat pana au fiert toate. Din cand in cand am mai completat cu apa, ca sa nu scada foarte tare, sa ramana si sos. Spre sfarsit , cam cu 5 minute inainte, se adauga si usturoiul pisat, putin piper si un pic de patrunjel verde. Se serveste cu smantana direct in farfurie


Merge bine cu muratura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

04.12.2012, 22:34

bune

adasev12 1

05.12.2012, 09:54

laurenta, deyu, sim0...multumesc

mihaelar63 1

07.12.2012, 20:49

Ce culoare frumoasa are mancarica ta !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci cu carne de porc