Pastai la borcan pentru iarna

de Alexandra Burz in Conserve, 31 Iul 2015 | 12951 vizualizari

 

Ideala iarna in prepararea ciorbelor sau a ghiveciurilor.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg postaie
  • 6 morcovi
  • 4 cepe
  • frunze de leustean
  • frunze de telina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai la borcan pentru iarna:

  • Postaia se curata, se spala bine si se pune la oparit in apa cu sare.
  • Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se cales in ulei.
  • Adaugam postaia oparita si amestecam.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Adaugam conservantul, omogenizam si oprim focul.
  • Impartim compotitia in borcane. Sigilam
  • Pastrati la loc racoros si intunecat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conserva de peste in ulei