Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Sep 2020 | 586 vizualizari

 

Ce-mi plac pastaile proaspete !!!

De data aceasta aveam jambon sec afumat, un pic de mozzarella si am facut o mancare chiar gustoasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/pastai-verzi-cu-jambon-sec-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai verzi
  • 3 linguri de smantana
  • 50 gr de mozzarella (puneti mai multa daca aveti )
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 3 felii de jambon sec Foret Noir
  • paprika afumat
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella:

Curatati si spalati pastaile verzi.

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .

Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.

Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.

Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

20.09.2020, 09:34

oanapl 1

28.09.2020, 14:49

Bune tare!

Rocsi 1

28.09.2020, 19:23

Bun preparat, imi place!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta