Paste " Buona sera"

de RuxyRux in Spaghete, 8 Apr 2012 | 5433 vizualizari

 

Buona sera... pentru cina, va invit la paste!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel proaspat
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi si o legatura de usturoi verde
  • 1/2 pachet de spaghete subtiri
  • 50 ml vin alb dulce
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • busuioc proaspat
  • 1/4 borcan pasatta de rosii Cirio( pasta)
  • 3 linguri ulei masline
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 150 ml apa
  • parmezan ras
  • cateva rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste " Buona sera":

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul tocat, lasam cca un minut la foc iute apoi adaugam sparanghelul, morcovul subtire feliat, adaugam  o lingura doua de apa, mai lasam pe foc mediu de data aceasta inca 5 minute apoi adaugam toata apa si  sosul de rosii , vinul, zaharul si condimentele. Tinem pe foc mic maxim 15 minute, potrivim gustul de sare si piper, adaugam busuioc proaspat si gata.
Spaghetele fierte dupa instructiuni  se scurg se  pun sub un jet de apa rece( eu pun apa de izvor) si apoi se amesteca cu sosul dupa dorinta. Se servesc cu parmezan ras deasupra.  Putem decora cu jumatati de rosii cherry si un fir de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste " Buona sera"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta al aglio, olio e .....chilli