Paste " Buona sera"

de RuxyRux in Spaghete, 8 Apr 2012 | 3214 vizualizari

 

Buona sera... pentru cina, va invit la paste!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel proaspat
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi si o legatura de usturoi verde
  • 1/2 pachet de spaghete subtiri
  • 50 ml vin alb dulce
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • busuioc proaspat
  • 1/4 borcan pasatta de rosii Cirio( pasta)
  • 3 linguri ulei masline
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 150 ml apa
  • parmezan ras
  • cateva rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste " Buona sera":

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul tocat, lasam cca un minut la foc iute apoi adaugam sparanghelul, morcovul subtire feliat, adaugam o lingura doua de apa, mai lasam pe foc mediu de data aceasta inca 5 minute apoi adaugam toata apa si sosul de rosii , vinul, zaharul si condimentele. Tinem pe foc mic maxim 15 minute, potrivim gustul de sare si piper, adaugam busuioc proaspat si gata.

Spaghetele fierte dupa instructiuni se scurg se pun sub un jet de apa rece( eu pun apa de izvor) si apoi se amesteca cu sosul dupa dorinta. Se servesc cu parmezan ras deasupra. Putem decora cu jumatati de rosii cherry si un fir de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste " Buona sera"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:20

Multumesc

Panacris 1

10.04.2013, 07:59

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 08:53

Minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu midii si sos de rosii