Paste conchiglioni (maxi scoici) umplute

de lilik in Paste, 17 Oct 2015 | 715 vizualizari

 

Nici nu gasesc cuvinte sa va lamuresc ce bunatate mi-a iesit... Musai sa le incercati.

 

INGREDIENTE

Pentru umplutura:

  • 200 gr carnati
  • 200 gr carne de vita tocata
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • 1tija de telina
  • 200 ml passata de rosii
  • sare, piper dupa gust
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • 100 gr mozzarella
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • ulei de masline

Alte ingrediente:

  • 300-350 gr paste conchiglioni
  • parmezan ras dupa plac
  • Sos de rosii putin mai lichid(eu am facut din 700 ml passata de rosii)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste conchiglioni (maxi scoici) umplute:

Pregatim prima data umplutura :


Curatam morcovul, ceapa si tija de telina, apoi le tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline incins. Le lasam pana se inmoaie apoi punem carnea tocata si carnatul maruntit, le lasam pana se albesc apoi punem vinul si il lasam sa se evapore, dupa care punem sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic.


Cand sosul scade punem sare, piper dupa gust si mozzarella si lasam pana mozzarella se topeste, apoi dam deoparte si punem parmezanul ras.


Cand pregatim umplutura putem pregatii si sosul de rosii dupa reteta preferata.


Cat timp se raceste umplutura fierbem pastele 3-4 minute in apa clocotinda sarata, apoi le scurgem(nu se clatesc, mai bine asteptam 1-2minute inainte. sa le umplem).


Intr-o tava punem un strat de sos de rosii si deasupra asezam frumos pastele umplute, apoi deasupra punem sos de rosii si presaram parmezan ras dupa plac.


Dam tava la cuptor la 180 de grade pentru 30-35 de minute.


Le servim calde cu maaaare pofta.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi cannelloni sau orice alt tip de pasta pentru umplut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste conchiglioni (maxi scoici) umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Andreea Caroline 1

18.10.2015, 15:20

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:54

lilik 1

18.10.2015, 16:52

Multumesc dragilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!