Paste cu branza sarata si slaninuta

de kamy in Paste, 17 Mar 2011 | 9575 vizualizari

 

O mancarica pe care am savurat-o la mama ei,in Ungaria,iar de atunci o tot fac.
Foarte usor de preparat,satioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • paste
  • branza sarata(telemea,burduf)
  • slanina
  • smantana
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza sarata si slaninuta:

Slanina se taie cubulete mici(indepartam soricul),se pune intr-o tigaie si se prajeste,pana devine maronie.


Branza se da prin razatoarea mare sau se faramiteaza.


Pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj,se scurg, se trec printr-un jet de apa rece,se pun intr-un castron si se amesteca cu branza.


Se pune pe farfurie o portie generoasa de paste cu branza,smantana daca vreti si se presara cu o lingura,din belsug, slaninuta prajita si putina untura din tigaie.


Presarati piper si serviti,va rog!!!


Nu-i ceva dietetic dar e ceva super bun.




 

TIPS-URI

1

Eu de data asta nu am pus smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza sarata si slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

kamy 1

20.03.2011, 15:01

mamaie....

-Miti- 1

11.04.2011, 11:31

de cand n-am mai mancat se face si pe la noi

kamy 1

11.04.2011, 14:06

miti...nu ca-s bune?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor