Paste cu branza sarata si slaninuta

de kamy in Paste, 17 Mar 2011 | 8224 vizualizari

 

O mancarica pe care am savurat-o la mama ei,in Ungaria,iar de atunci o tot fac.
Foarte usor de preparat,satioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • paste
  • branza sarata(telemea,burduf)
  • slanina
  • smantana
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza sarata si slaninuta:

Slanina se taie cubulete mici(indepartam soricul),se pune intr-o tigaie si se prajeste,pana devine maronie.


Branza se da prin razatoarea mare sau se faramiteaza.


Pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj,se scurg, se trec printr-un jet de apa rece,se pun intr-un castron si se amesteca cu branza.


Se pune pe farfurie o portie generoasa de paste cu branza,smantana daca vreti si se presara cu o lingura,din belsug, slaninuta prajita si putina untura din tigaie.


Presarati piper si serviti,va rog!!!


Nu-i ceva dietetic dar e ceva super bun.




 

TIPS-URI

1

Eu de data asta nu am pus smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza sarata si slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

kamy 1

20.03.2011, 15:01

mamaie....

-Miti- 1

11.04.2011, 11:31

de cand n-am mai mancat se face si pe la noi

kamy 1

11.04.2011, 14:06

miti...nu ca-s bune?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si nuci