Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar

de Ina in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 1710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu busuioc
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana de usturoi
  • 400 g pasta iute de gogosar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ciupercile, le spalam si le feliem grosier.

Curatam si feliem usturoiul.

Punem la fiert sosul iute de gogosar, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat, lasand sa fiarba totul pana se patrund bine ciupercile. Potrivim gustul de sare.

Cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem  si le servim alaturi de sosul de gogosar cu ciuperci . 

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-0
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-1
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-2
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-3
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-4
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-5
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-6
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-7
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-8
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-9
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar-10

COMENTARII (27)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:36

foarte gustoase

Sylvia

Sylvia 1

28.11.2013, 11:44

super gustoase

laura_n

laura_n 1

29.11.2013, 20:55

de nota 20!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!