Paste cu carne si busuioc

de susu in Spaghete, 24 Sep 2012 | 3689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 3-4 capia
  • 1 morcov
  • Pasta de tomate 1
  • sticluta mica bullion de casa
  • Busuioc proaspat
  • Cimbru
  • O mana de telemea veche rasa
  • ½ pachet paste
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • Ulei de masline
  • 300 gr carne macinata vita si porc
  • Piper
  • Sos de soia optional
  • Pasta de curry rosie si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne si busuioc:

Cepele si ardeiul rosu se toaca marunt iar morcovul se rade fin. Calim cepele si usturoiul zdrobit cu lama cutitului dupa care adaugam ardeiul , morcovul si la sfarsit carnea. Dupa ce s-au calit bine punem bulionul, pasta de rosii, condimentele si busuioc tocat. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu putina sare sic and sunt al dente le strecuram si le punem peste carne si adaugam branza. Se amesteca bine si se mai adauga bucuioc proaspat in farfurie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:56

De cand n-am mai facut paste...BUNEEE

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:38

ce bine arata

Bunica 1

22.10.2012, 13:49

N-am mai facut cam de multisor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii