Paste cu ciuperci si sos de rosii

de Corinuta in Fusilli, 10 Oct 2013 | 20023 vizualizari

 

Am vazut la Andreea si mi s-a pus pata pe ele, asa ca musai a fost sa fac! :)) Tare bune au iesit, cred ca o sa fac mai des!

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste spirale
  • 500 ml sos de rosii
  • 300 g ciuperci
  • 1-2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita oregano sau busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si sos de rosii:

Punem 4-5 litri de apa la fiert cu o lingura de sare pentru paste.


Intre timp pregatim sosul: daca avem ciuperci proaspete le curatam si le feliem, apoi le calim in putin ulei pana se evapora apa pe care o lasa, apoi adaugam sosul de rosii si condimentam cu sare, piper, praf de usturoi si oregano. Lasam sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.


Fierbem pastele 4-5 minute, le scurgem si adaugam sosul peste ele. Amestecam bine si servim.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

de obicei fac cu ciuperci proaspete, de data asta am avut la borcan, dar sunt bune si asa, doar sariti peste partea cu calitul si le puneti direct la fiert in sos de rosii

2

puteti adauga in sos dar si la servire parmezan razuit pentru mai multa consistenta, dar atunci nu vor fi de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

14.10.2013, 13:30

Marius91,Corina a scris la tipsuri ca le-a facut cu ciuperci din conserva,dar a scris la modul de preparare cum procedeaza daca foloseste ciuperci proaspete.
Cele din conserva nu mai trebuie fierte decat putin cu sosul de rosii.
Eu zic ca poti folosi bulion,doar sa nu fie prea subtire.

MotanLaOale 1

14.10.2013, 13:56

Poti folosi bulion si il fierbi pana scade si ajunge cum vrei tu sa fie!

Marius91 1

14.10.2013, 19:13

Va multumesc frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si surimi