Paste cu crenvursti

de Larisel in Fusilli, 1 Oct 2014 | 2023 vizualizari

 

Da...mancam multe paste, in diferite combinatii. Sunt simple, bune si consistente.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de cutie de fusilli Barilla
  • 4 crenvursti
  • o rosie
  • un ardei rosu
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvursti:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, punem in apa si o picatura de ulei.


Rosia si ardeiul le dam pe razatoare pentru a obtine o pasta, daca va deranjeaza inlaturati samburii trecand pasta prin sita. Crenvurstii ii taiem felii.


Intr-o tigaie punem putin ulei, iar cand s-a incins punem carnea. Dupa ce s-a prajit putin, rasturnam pasta de ardei cu rosie si cele 3 linguri de bulion.


Punem condimentele si o cana de apa calduta.


Lasam sa fiarba si sa scada pana obtinem o consistenta de sos.


Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem, le trecem sub jet de apa rece si punem peste ele cateva picaturi de ulei de masline.


Acum totul este gata, asezam in farfurii, punem putin parmezan sau vreun fel de branzica pe care il aveti prin casa si...POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

uleiul de masline nu mai lasa pastele sa se lipeasca, in caz ca le servim si dupa ce se racesc

2

nu conteaza daca crenvursti sunt de porc sau de pui

3

in loc de ulei putem folosi si unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

deyutzky 1

02.10.2014, 06:52

delicioase

Gherca Daniela 1

02.10.2014, 09:41

bune!

Andreea Caroline 1

02.10.2014, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)