Paste cu dovlecei

de lilik in Paste, 10 Aug 2010 | 2275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste(la alegerea fiecaruia)
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3-4 rosii micute
  • cateva frunzulite de menta
  • putin parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

intr-o oala se pune apa cu sare pt fiert pastele.intre timp taiem dovlecelul felii,ceapa a julienne si rosiile cubulete.punem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim putin ceapa,apoi punem dovleceii si ii lasam putin sa se inmoaie apoi se pune dak vrem 1 strop de otet de mere si se ma lasa 1 minut dupa care punem cubuletele de rosii, amestecam si acoperim cu apa.lasam sa fiarba la foc moderat pana knd dovleceii sunt fierti,apoi adaugam menta.punem pastele la fiert si le luam de pe foc 1 minut mai devreme fata de timpul de pe punga,apoi le punem in tigaie peste dovlecei si mai lasam 2 min.dam la o parte si punem putin parmezan.

 

TIPS-URI

1

cand scade apa de pe dovlecei se pune putina din apa de paste

2

pastele nu le punem sub jetul de apa pt k isi pierd gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lilik 1

10.08.2010, 22:17

vezi Laly dak stiam te invitam la o portie

Corinuta 1

11.08.2010, 00:18

nadina73 1

11.08.2010, 12:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana