Paste cu dovlecei

de lilik in Paste, 10 Aug 2010 | 1812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste(la alegerea fiecaruia)
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3-4 rosii micute
  • cateva frunzulite de menta
  • putin parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

intr-o oala se pune apa cu sare pt fiert pastele.intre timp taiem dovlecelul felii,ceapa a julienne si rosiile cubulete.punem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim putin ceapa,apoi punem dovleceii si ii lasam putin sa se inmoaie apoi se pune dak vrem 1 strop de otet de mere si se ma lasa 1 minut dupa care punem cubuletele de rosii, amestecam si acoperim cu apa.lasam sa fiarba la foc moderat pana knd dovleceii sunt fierti,apoi adaugam menta.punem pastele la fiert si le luam de pe foc 1 minut mai devreme fata de timpul de pe punga,apoi le punem in tigaie peste dovlecei si mai lasam 2 min.dam la o parte si punem putin parmezan.

 

TIPS-URI

1

cand scade apa de pe dovlecei se pune putina din apa de paste

2

pastele nu le punem sub jetul de apa pt k isi pierd gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lilik 1

10.08.2010, 22:17

vezi Laly dak stiam te invitam la o portie

Corinuta 1

11.08.2010, 00:18

nadina73 1

11.08.2010, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel