Paste cu fasole verde si costita

de raluca95 in Penne, 12 Feb 2015 | 882 vizualizari

 

In seara asta nu stiam ce sa fac in asa fel incat sa fie si bun si rapid.. si cautand prin frigider am vazut costita, si m-am gandit la niste paste.. ce spuneti?

 

INGREDIENTE

  • 200/250 g de costita afumata
  • 300 g fasole verde (eu am avut congelata, puteti folosi si proaspata)
  • 3 catei de usturoi (puteti sa puneti mai mult sau mai putin in functie de gust)
  • 400 g paste (eu am folosit pene n.40)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde si costita:

Pentru inceput am pus apa la fiert si cand a inceput sa fiarba am adaugat sare si fasolea verde. Intre timp am taiat costita afumata si am prajit-o in tigaie in foarte putin ulei de masline(pentru ca costita nu era prea grasa si aceasta e unica sursa uleioasa din reteta) , dupa care am adaugat usturoiul tocat marunt si am stins focul.


Cand fasolea a inceput sa fiarba am adaugat si pastele peste ea si am lasat sa fiarba pana ce acestea erau al dente. Trebuie sa fiti atenti ca fasolea sa nu fiarba prea mult inainte de a pune pastele, eventual puteti sa le fierbeti separat, doar ca eu eram cam in intarziere si ai mei vroiau sa manance :)) .


Cand acestea au fost fierte, am scurs apa si am adaugat peste costita prajita. Am pus putin parmezan la servire, dar se poate manca si fara, depinde de gusturi. Sper sa va placa. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde si costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

raluca95 1

12.02.2015, 23:02

Panacris 1

13.02.2015, 10:30

Bunee

raluca95 1

14.02.2015, 11:33

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste si fasole in stil Venetian