Paste cu fasole verde si costita

de raluca95 in Penne, 12 Feb 2015 | 2694 vizualizari

 

In seara asta nu stiam ce sa fac in asa fel incat sa fie si bun si rapid.. si cautand prin frigider am vazut costita, si m-am gandit la niste paste.. ce spuneti?

 

INGREDIENTE

  • 200/250 g de costita afumata
  • 300 g fasole verde (eu am avut congelata, puteti folosi si proaspata)
  • 3 catei de usturoi (puteti sa puneti mai mult sau mai putin in functie de gust)
  • 400 g paste (eu am folosit pene n.40)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde si costita:

Pentru inceput am pus apa la fiert si cand a inceput sa fiarba am adaugat sare si fasolea verde. Intre timp am taiat costita afumata si am prajit-o in tigaie in foarte putin ulei de masline(pentru ca costita nu era prea grasa si aceasta e unica sursa uleioasa din reteta) , dupa care am adaugat usturoiul tocat marunt si am stins focul.

Cand fasolea a inceput sa fiarba am adaugat si pastele peste ea si am lasat sa fiarba pana ce acestea erau al dente. Trebuie sa fiti atenti ca fasolea sa nu fiarba prea mult inainte de a pune pastele, eventual puteti sa le fierbeti separat, doar ca eu eram cam in intarziere si ai mei vroiau sa manance :)) .

Cand acestea au fost fierte, am scurs apa si am adaugat peste costita prajita. Am pus putin parmezan la servire, dar se poate manca si fara, depinde de gusturi. Sper sa va placa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde si costita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste si fasole in stil Venetian