Paste cu mozzarella Granarolo

de dantes in Spaghete, 31 Iul 2012 | 2216 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste 200g
  • mozzarella Granarolo 100 g
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline 20 ml.
  • sare,piper,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu mozzarella Granarolo:

Se fierb pastele(de care doriti) al dente,se taie usturoiul felii subtiri si se caleste in ulei de masline. Se toarna deasupra pastele bine scurse de apa si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,busuioc.

Mozzarella taiata cubulete se pune peste paste si se amesteca pana se incorporeaza bine.

Se poate servi cu felii de rosii proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

31.07.2012, 21:38

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:37

Mihaela11_jo 1

09.08.2012, 20:09

Foarte apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA