Paste cu nuca si sos caramel

de brunetica in Penne, 20 Dec 2011 | 3768 vizualizari

 

O reteta delicioasa, gustoasa si foarte usor de facut . Pe gustul tuturor .

 

INGREDIENTE

  • 500 g. paste 
  • 300 g. miez de nuca 
  • 50 g. unt
  • 50 g. zahar 
  • Sirop :
  • 150 g. zahar
  • 70 ml. apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si sos caramel:

Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet , cu un pic de sare.


Cat timp fierb pastele macinam miezul de nuca.


Siropul : intr-o craticioara punem zaharul pentru a se topi si carameliza peste zahar adaugam 30 -40 ml. apa si lasam sa se topeasca , dupa topirea zaharului adaugam si restul de apa, si lasam inca vreo 3-5 minunte , Siropul o sa fie de culoare transparenta.


Cand pastele sant fierte le scurgem de apa si le punem din nou in craticioara cu untul si zaharul , lasam sa se topeasca untul si zaharul si amestecam din cand in cand. Dupa vreo 5 minunte adaugam miezul de nuca si amestecam pentru a se incorpora cu pastele.


Asezam pastele pe o farfurie si turnam siropul.


 

TIPS-URI

1

Puteti folosi de care paste doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

brunetica 1

21.12.2011, 11:54

Eduard multumesc

mamaieelena 1

04.01.2012, 20:01

buneeeeeeee

brunetica 1

09.01.2012, 10:53

multumesc Mamae Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca