Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

de T I M E A in Paste, 29 Apr 2014 | 2041 vizualizari

 

Ceea ce am facut eu aici cu siguranta cu totii ati mancat inca din copilarie si daca nu, atunci trebuie sa o faceti pentru ca ati pierdut o mancare simpla si foarte gustoasa. Sau unii ar putea spune ca e chiar un desert. Oricum ati percepe aceasta mancare, e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 3 liguri pesmet
  • 2-3 linguri ulei
  • pentru servit:
  • 1. scortisoara si zahar brun
  • 2. gem de caise
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul, amestecand sa nu se arda.


Nu il lasam mult pentru ca nu vrem sa mancam pesmet ars, cateva minute 2-3 si apoi adaugam pastele si amestecam.


Luam de pe foc si punem in farfurii.


Presaram deasupra zahar brun si scortisoara sau punem 2-3 lingurite de gem de caise, dupa preferinte.


Sau putem sa adaugam peste cele cu scortisoara gem si nu mai punem zahar. Orice varianta ati alege cu siguranta o sa va placa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:18

Ce-mi plac!

alina8 1

10.05.2014, 23:09

imi amintesc de copilarie

Valclaudia 1

20.05.2014, 21:13

le iubesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet