Paste cu piept de pui

de gamilici in Paste, 26 Mar 2012 | 3814 vizualizari

 

Rapid si simplu :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui
  • 30 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smantana
  • sare, piper
  • paste + foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Pastele se fierb cu sare si o foaie de dafin.

Pieptul de pui de taie fasii.Untul se topeste cu usturoiul maruntit, se adauga carnea, sarea si piperul dupa gust.

Se amesteca sosul de rosii cu lingura de mustar si se adauga peste carne cand devine aurie.Se amesteca apoi se adauga smantana. Se lasa sa dea un clocot.

Se serveste cu paste.

Pofta buna!

 

COMENTARII (10)

mamaieelena

mamaieelena 1

27.03.2012, 18:03

Ubulika

Ubulika 1

28.03.2012, 07:44

gamilici

gamilici 1

15.04.2012, 03:35

Multumesc, mustarul face minuni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!