Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana

de aura78 in Paste, 17 Feb 2014 | 2007 vizualizari

 

Esti grabita si nu stii ce sa gatesti ? Iti dau o idee..

 

INGREDIENTE

  • -400 g de paste (forma de melcisori )
  • -200 g mazare ( eu am folosit mazare congelata)
  • -100 g sunca
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 pahar de smantana
  • -ulei de masline
  • -sare si piper dupa gust
  • -un paharel vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana:

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa. Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana.


Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de sare groasa.Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.Cand pasta este fiarta strecoar-o si adauga salsa .


La placere presara parmigiano reggiano ras.

 

TIPS-URI

1

Poti folosi mazare sub orice forma..(congelata, proaspata sau din conserva)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

17.02.2014, 23:58

deyutzky 1

18.02.2014, 06:59

bune pastele

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu mazare si sos alb