Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana

de aura78 in Paste, 17 Feb 2014 | 2092 vizualizari

 

Esti grabita si nu stii ce sa gatesti ? Iti dau o idee..

 

INGREDIENTE

  • -400 g de paste (forma de melcisori )
  • -200 g mazare ( eu am folosit mazare congelata)
  • -100 g sunca
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 pahar de smantana
  • -ulei de masline
  • -sare si piper dupa gust
  • -un paharel vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana:

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa. Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana.


Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de sare groasa.Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.Cand pasta este fiarta strecoar-o si adauga salsa .


La placere presara parmigiano reggiano ras.

 

TIPS-URI

1

Poti folosi mazare sub orice forma..(congelata, proaspata sau din conserva)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

17.02.2014, 23:58

deyutzky 1

18.02.2014, 06:59

bune pastele

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu mazare si sos alb