Paste cu sos

de gaby_gabytza in Paste, 16 Feb 2013 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zarzavat
  • 1/2 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • 2 cani apa
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos:

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.

Intre timp pregatim sosul-calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt.Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul.Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu.Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos.La sfarsit condimentam cu boia de ardei,sare si piper dupa gust.

Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan