Paste cu sos de ardei copti

de ianculubita in Fusilli, 31 Iul 2013 | 2120 vizualizari

 

Pentru azi doua retete celicioase cu paste

 

INGREDIENTE

  • 1punga paste scurte
  • 3ardei grasi galbeni
  • 1ardei gras rosu kapia
  • cateva fire de busuioc verde
  • 1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 200ml smantana lichida
  • 2linguri ulei de masline
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ardei copti:

Ardeii copti curatati de coaja,seminte,cotoare,taiati suvite,ii punem intr-o sita sa se scurga;


ceapa si usturoiul taiate foarte marunt,le calim in ulei incins,adaugam fasiile de ardei galben(oprim cateva pentru decor),putin cimbru si lasam pe foc 3-4min,adaugam apoi smantana,busuiocul taiat,sare,piper iar dupa cateva minute facem un sos fin cu blenderul,potrivim de gust dupa care-l rasturnam in sosiera.


Intr-un castron punem pastele fierte si scurse,deasupra sosul si ornam cu suvite de ardei si busuioc iar alaturi sosul pentru cine mai doreste

 

TIPS-URI

1

pentru o zi de post,inlocuim smantana lichida cu smantana vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

31.07.2013, 10:25

N-am mancat,dar cred ca sunt bune!

Rocsi 1

31.07.2013, 10:57

Bun

ianculubita 1

31.07.2013, 15:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan