Paste cu sos de legume si carne afumata

de _Alina_ in Paste, 13 Iun 2012 | 4328 vizualizari

 

Pentru ca era ora 6 si "veveritzele" mele flamanzisera rau, da' rau de tot, de la atata joaca prin parc am zis sa fac ceva super-rapid, paste :D. Va invitam sa serviti!

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • apa
  • sare
  • >sos
  • 300 g carne afumata (cu putina grasime)
  • 1 rosie
  • 1 ceapa verde
  • 1 gogosar
  • 1/2 cana vin alb
  • 1 lgt pasta tomate
  • 1/4 lgt sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si carne afumata:

1. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor.

2. Taiati carnea si puneti-o la rumenit 5 min intr-o tigaie non-aderenta.

3. Ceapa curatatai-o si tocati-o, apoi aruncati-o in tigaie alaturi de carnita.

4. Curatati rosia de pielita, taiati-o in cuburi si puneti-o peste carne si ceapa.

5. Ca sa nu se simta singur, aruncati si gogosarul feliat in tigaie si lasati 8 min.

6. Stingeti totul cu vin, puneti capac si lasati pana scade la 1/4 -1/2.

7. Puneti pasta tomata si sare si mai lasati 1-2 min apoi opriti focul.

8. Puneti sosul deasupra pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:02

mena29 1

14.06.2012, 18:06

Bune,bune,venim si noi!

_Alina_ 1

14.06.2012, 20:50

Sigur! Va astept cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos de usturoi