Paste cu sos de rosii si chiftele

de Valclaudia in Paste, 5 Iul 2015 | 944 vizualizari

 

pastele Hutton, delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • cca 20 chiftele preparate cu o zi inainte, 
  • pentru sosul de rosii:
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,cateva bobite de mustar,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1 lingura cu varf amidon,
  • 5-6 linguri apa rece,
  • busuioc verde
  • 1 punga de 250 gr. paste dantelate/valurite :)) Hutton
  • pentru decor:
  • busuioc verde,
  • fulgi chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si chiftele:

Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici.


Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.


Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem sub un jet scurt de apa rece, pentru a a indeparta faina si pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.


Pentru sos curatam ceapa si ardeiul, le taiem cat mai marunt si le punem la sotat intr-o craticioara in care am pus uleiul de masline.


Lasam la sotat 4-5 minute, adaugam apoi bobitele de mustar, sucul de rosii si lasam sa fiarba cca 15 minute.


Diluam amidonul cu 5-6 linguri apa rece, turnam amestecul obtinut peste continutul din cratita, lasam sa se lege sosul, adaugam busuioc verde.


Servim pastele Hutton cu sos de rosii si chiftele la cuptor, toate acestea presarate cu fulgi chilli si busuioc verde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si chiftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:26

delicioase!

Bya Ralu 1

06.07.2015, 20:29

Bune

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:41

Imi place sosul . Am retinut , putin amidon si curioasa-s cum este cu mustar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume, la cuptor