Paste cu sos de smantana si usturoi

de deyutzky in Spaghete, 30 Oct 2016 | 4287 vizualizari

 

Usor de facut si tare bune! 

 

INGREDIENTE

  • cca. 250 g paste
  • muschi afumat sau orice carne va place
  • 4 catei de usturoi
  • cca. 200-250 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de smantana si usturoi:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.


Intr-o tigaie incingem uleiul si punem 3 catei de usturoi tocati marunt. Adaugam putina apa(3-4 linguri) si lasam putin la inabusit. Restul de usturoi il pisam bine sau il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si il lasam deoparte.


Peste usturoiul din tigaie adaugam muschiul afumat taiat cuburi mici si il calim cateva minute.


Tragem tigaia de pe foc si adaugam smantana, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia si dam inapoi pe foc mic. Lasam pana cand sosul incepe sa clocoteasca, oprim focul, apoi adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

merisor 1

30.10.2016, 21:08

Vreau eu si portia lui Cleme

Camelya 1

31.10.2016, 09:59

Mmm, pe placul meu!

mihaelar63 1

01.11.2016, 00:05

Nu-i bai ca nu manaca Cleme . Impart cu Merisor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghette cu carnita de purcel